Oj, jag glömde..

Eller nja, jag snarare sket i att blogga... Tycker inte jag haft tid och något intressant att skriva om (som om jag någonsin haft det)
Ska försöka uppdatera läget lite iaf. Primo fick stå i sjukhage i 2 veckor, ätandes butta. Satte igång han för en vecka sen men tyckte ändå inte han var 100%! Som en sista utväg innan Strömsholm valde jag att, i fredags, ta ut equiterapeuten Håkan som dessutom bor granne med stallet. Mycket riktigt var Primo spänd i halsmuskeln som både veterinär och min tränare hittat, men orsaken satt i triceps! Den krampade tydligen så Håkan fixade och trixade och vips så var han nästan som ny! ;) Jag ska stretcha varje dag och det är inte direkt det lättaste kan jag meddela.. Det ser så lätt ut när Håkan gör, men jag lyckas inte riktigt lika bra. Primo fick vila fredag och lördag och idag skulle jag skritta på honom. Grejjen är att jag åker bort på kurs imorgon igen och är borta 4 dagar. Christine ska ha Primo och det skulle kännas skönt för mig om jag vet att han är fräsch! Så jag skrittade runt lite i skogen och sen gick jag ner en snabbis i paddocken för att känna av läget och nu kändes han faktiskt bra! Väldigt stel, men det är ju förståeligt! Inget nickande med huvudet längre och han verkar glad och pigg! Dumma matte som inte fattade tycker han nog.. Nu känns det iaf bra att åka iväg och veta att Christine kan trava igång honom utan att det blir några problem.

Var med Fia på tävling i Kungsör idag. Jag skulle ha varit med om Primo hade varit bra.. Det planerade jag redan i juli innan olyckan så det känns lite trist att det inte blev så! Det hade varit en perfekt tävling för oss! Inte så många startande och lagom stor anläggning. Det gick bra för Fia och Eddie, båda skötte sig exemplariskt! =)

Nu ska jag åka hem till mamma och äta lite kantarellpaj..

RSS 2.0