Första semesterveckan är slut..

Ja, nu har en hel vecka gått.. Känns lite märkligt, men man får väl ändå tycka att det varit rätt ok! Vädret har varit skapligt och jag har fått mycket saker gjorda.

Var uppe i stallet strax efter lunch. Hämtade Primo och såg att han tappat en baksko! Ironiskt med tanke på att jag sa till Elin i fredags att det var så skönt att han inte tappat några skor på länge! Nu ska han iofs skos om på onsdag så det är väl ingen fara på taket.. Red lilla Djursta-rundan och stannade till på Djurstaängen för att ta en galopp runt om. De har gjort som ett nerklippt spår runt hela ängen, perfekt att galoppera runt på!

Senare kom Linda över. Käkade Carbonara först och snackade massa skit och gamla minnen :) Lite vin och Singstar på det så var vi igång! Linda var grym på Singstar, inte alla som sjunger runt 8000 på låtarna första gången! Sen gick vi över till Marie där även Tessan och Madde var. Trevligt med lite mer folk! För ovanlighetens skulle blev det inga diskussioner om var vi skulle gå! Det var egentligen bara Madde som hade en önskan att gå till Harrys, för oss andra kvittade det. Så vi traskade ner till Harrys..
Det var alldeles för mycket folk och alldeles för varmt på övervåningen! Märkliga människor var det dessutom, vi skulle gått till Nybron istället!

Frågade Linda om hon skulle följa med oss till Halmstad också, det vore riktigt nice om hon gjorde det! Bara en och en halv vecka kvar nu... Sen ligger vi förhoppningsvis på Tylösand med en Strawberry Daquiri eller Piña Colada i ena handen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0